fredag den 22. august 2014

BLUEFIN TUNA EXTREME - DAY 4-7

Efter en vild dag 3 med to rigtig gode fisk stødte vi desværre på to dårlige dage pga vejr og vind. Derfor var det først dag 6 der gav anledning til en reel ny fiskedag.

Rich var stadig i stolen, så jeg ku kun vente på at få en ny chance. Omkring kl.10 på dag 6 kom hugget så endelig. En energisk og desværre også lidt mindre fisk tog agnen. Ikke destomindre en rigtig god fight med mange vilde udløb. Fisken vejede ca.250kg og var 210cm. En fin fisk, men måske lidt skuffende for Rich, der havde sat næsen op efter endnu et monster efter to fisk mellem 900-1050 pund.

Sidste dag på vandet - så skulle den være der - glimrende vejrforhold og positive vibes. Fem både på vandet og efter ca 1,5time havde tre både haft "hook-ups". To af fiskene blev landet med den største på omkring 300kg. Stemningen var lidt spændt, men efter et makrelskift tog tunen pludselig agnen med en mega trykbølge til følge - endnu et super øjeblik på båden. FISH ON.
På med fightbælte og ind med de andre stænger. Let the fight begin..det var tæt på katastrofen, da fisken valgte at sætte kurs mod en anden båd, som også havde fisk på. Krydses linerne, er det næsten sikkert, at begge liner slipper. Derfor heldigt at fiskene til sidst valgte hver sin retning. Den store fisk var faktisk i bedre form end de tidligere fisk jeg har fået - jeg var med andre ord temmelig presset.

Efter 1 time rent kom fisken ind. Denne bluefin vejede ca 325kg med en længde på ca 245cm.

I alt en mere end godkendt tur med én fisk over 1000p og én over 900p.

Så STORT tak til Rich for at invitere mig med på denne tur, som bliver den sidste længere tur i et stykke tid.

Tommy the tuna is over and out..

Ja tak..

Rich med sin fisk nummer 2 - ca 2.05m og 250kg


Tun # 3 - ca 325kg - 245cm

Flere gange så vi tun på loddet..

Tha boat safety..
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar